Дамски парфюми Eyfel (Айфел)

Парфюмът е онзи невидим аксесоар, който въпреки своето невидимо състояние, кара хората да се обръщат след нас. И дори когато мълчим, парфюмът може да говори вместо нас, да разкаже за самите нас, да кара хората да ни заговарят или просто да ни се възхищават. Всичко това може да Ви се случи накуп, ако заложите на дамски парфюми Eyfel (Айфел). Нещо повече, шансът това да се случи се увеличава значително и това се дължи на факта, че дамски парфюми Eyfel (Айфел) са с невероятна издъжливост на аромата – до 48 часа. 

Знаете ли, че пионер в парфюмерията е жена?!! Наречена е Тапути и е химик. Тя е живяла през второто хилядолетие преди Христа в Месопотамия. Тапути дестилира цветя, масла и блатен аир с други ароматични вещества. Изкуството на създаване на парфюми се разпростира от Месопотамия в древен Египет, а по-късно се усъвършенства от римляните и персите. Парфюмът в древността  първоначално е бил предназначен за жените, разбира се с благородо потекло. През 13 век парфюмът навлиза в Западна Европа, като предназначението му е било предимно да неутрализира телесните миризми от лошата хигиена. Във Франция и Италия започват да отглеждат ароматични растения за производство на парфюми. Именно тези две страни стават център на европейското производство и търговия с парфюми.

Днес безспорно ароматите на парфюмите са завладели и жените, и мъжете. Ароматите на парфюми Eyfel (Айфел) за жени са повече, отколкото тези за мъже и това е обяснимо – жените имат повече „лица“ от мъжете, като цяло те са по-суетни от представителите на силния пол, ролята на жената е да омайва, да впечатлява, да въздейства. Затова химиците и инженерите на парфюми Eyfel (Айфел) са се постарали да създадат аромат за всяко женско „лице“, да уловят всички нюанси на женската суета, умело обособявайки ги в отделен аромат, при това използвайки напълно натурални ингридиенти. Представеният по-долу внушителен списък с аромати на дамски парфюми Eyfel (Айфел) напълно доказва това твърдение.

Оригинални Женски Парфюми - Айфел
Оригинални Женски Парфюми - Айфел..
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)