Всички знаем, че човекът има вътрешна и външна красота. Вътрешната е отражение на характера и мирогледа на човека. Външната красота е генетично обусловена, тя е природен дар и в голяма степен зависи от грижите на самите нас.

За вашата красота и грижи за цялото тяло доверете се на сапуните Eyfel (Айфел). Сапунът като средство за поддържане на хигиената и профилактична грижа за кожата е дин от най-използваните продукти в живота ни и изпреварва другите препарати за хигиена на тялото. Сапуните Eyfel (Айфел) обаче са повече от хигиенно средство, това е един козметичен продукт, който излиза извън границите на миещо средство. Сапуните Eyfel (Айфел)  са с абразивни частици и притежават всички качествени характеристики като обилна пяна, твърдост и в същото време мекота, минимално изхабяване, трайна мека миризма и др. Те ексфолират и почистват кожата без да я изсушават. Сапуните Eyfel (Айфел) нежно и меко почистват всеки тип кожа.

Най-същественото предимство на сапуните Eyfel (Айфел) е това, че в състава си те имат само натурални ингредиенти. Eyfel (Айфел) предлага сапуни в две серии – за жени и за мъже.  

Ето и няколко идеи какво да направите с остатъците от сапуните Eyfel (Айфел):

-          Направете си ароматен наниз. Сапуните Eyfel (Айфел) впечатляват със своите наситени и богати аромати. Остатъците от различни цветни сапуни на Eyfel (Айфел), които не можете да изпозлвате в грижата за тялото, можете да нанижете и да постигнете невероятен уханен ефект.

-          Използвайте остатъците от сапуните Eyfel (Айфел) против молци в гардероба. Когато остане малко парче от сапуна в банята, просто го изсушете добре и пъхнете в гардероба или скрина. Освен против молци сапунът ще служи и за ароматизатор.

-          Употребявайте сапуните Eyfel (Айфел) за почистване и хубав аромат на тоалетната чиния. Много домакини използват остатъците от сапун и ги поставят в казанчето. Водата се ароматизира и съответно поддържа казанчето чисто.

 

 

Няма продукти в тази категория.