Ерич ООД  приема за своя мисия да работи за постоянно повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти като им предлага качествени наливни парфюми Eyfel (Айфел) на ниски цени, но с доказано качество и репутация, което е обезпечено с професионално изготвяне на парфюмите и амбиция за иновативност. Ние в Ерич ООД развиваме съвременен тип дистрибуция, която чрез икономическата си ефективност позволява поддържане на ниски цени на парфюмите Eyfel (Айфел) в България. Убедени сме, че използвайки подходящата маркетингова комуникация, сме в състояние да предизвикаме промяна във възприятието и съзнанието на потребителя.

Целта на компанията Eyfel (Айфел) е да продължава да демонстрира бърз растеж и да завладява нови пазари. Най-главната цел обаче е да предлага на своите клиенти онзи продукт, който те мечтаят да имат, при това на ниска цена!

Ние от Ерич ООД, предлагайки качествени парфюми Eyfel (Айфел) на ниски цени, целим да докажем, че по-евтино означава спестени пари, а не ниско качество!