Всеки от нас обича да живее в подреден уютен дом, в който да прекарва приятно своето време. Домакините пък обичат да посрещат гостите си в задушевна атмосфера. Безспорно за тази атмосфера допринасят ароматите, които витаят в дома.
Ароматизатори за дома Eyfel (Айфел) са идеални за освежаване на въздуха в дома ни. Те представляват парфюм в стъклено шишенце от 130 мл. с високо съдържание на натурални растителни екстракти или ароматични съединения, получени чрез химичен анализ. Ароматизатори за дома Eyfel (Айфел) се предлагат с ратанови пръчици, които абсорбират парфюма от шишенцето и разпростряняват миризмата наоколо. По този начин помещението се изпълва със свежест и благоухание в зависимост от избания аромат. Ароматът на Eyfel (Айфел) е неговият знак за качество, защото поради високото съдържание на растителни екстракти, благоуханието се задържа изключително дълго време.
Освен че действат като освежители за въздуха, Ароматизатори за дома Eyfel (Айфел) създават настроение, пренасяйки ни в светове на невъобразимите ухания. Много често избираме аромати за дома според вкуса си и да е в хармония с характера ни. Но при този на пръв поглед лесен избор е хубаво да се съобразим с някои тънкости. Заложете на по-леките аромати, тъй като силните миризми водят до бързото насищане с тях, а могат да предизвикат и главоболие. Прекалено сладникавите ухания може да имат същия ефект.
Домовете ни са комплекс от помещения, всяко със своята функционалност. Съответно на всяко помещение подхожда свойствен за функционалността аромат. Подходящи за баня са бор, евкалипт, мента и лимон. В спалнята, където е място за покой и романтика, заложете на лавандула, жасмин или роза, силен афродизиак е сандаловото дърво.  Подходящи за трапезарията са ароматите на цветя, горски плодове или ванилия. За хола препоръчителни са ароматите на лавандула и джинджифил. В кухнята почти винаги витаят някакви аромати, но сякаш най-приятна е миризмата на кафе или цитруси.Изборът на аромати може да е и според сезона. През лятото по-подходящи са леките аромати.През есента уместни са уханията на сезонните плодове или ароматът на карамфили. Зимните аромати са борът, какаото и канелата. Ароматите на цветя са най-типични за пролетта и лятото.
Независимо на кой аромат ще заложите, не се ограничавайте в проветряването на дома, защото освен свежест, чистият въздух допринася за здрава среда в дома.

АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА TРОПИК
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА TРОПИК 50ml..
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА БОР  50ml.
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА БОР   - ПАРФЮМИ ЗА ДОМА-домашен освежител за въздух -air wick ал..
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА БОР 120ML.
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА БОР 120ML.Парфюм за дома на Eyfel ще внесе приятен аромат и комфорт. ..
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА ВАНИЛА 120ML.
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА ВАНИЛА 120ML...
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА ВАНИЛА 50МЛ.
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА ВАНИЛА 50МЛ.Широка гама от иновативни ароматизатори с дълготрайни и е..
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА ДЖАСМИН 50МЛ.
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА ДЖАСМИН 50МЛ.Широка гама от иновативни ароматизатори с дълготрайни и ..
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА Джасмин120МЛ.
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА Джасмин 120МЛ.Парфюм за дома на Eyfel ще внесе приятен аромат и комфорт.&n..
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА МАЛЪК МАНГО
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА МАЛЪК МАНГОШирока гама от иновативни ароматизатори с дълготрайни и еф..
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА МАНГО A-318 120ML.
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА МАНГО A-318 120ml.Широка гама от иновативни ароматизатори с  дълготрайни и..
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА МОРСКИ OCEAN  120ML.
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА OCEAN   120ml...
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА РОЗА 50ml.
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА РОЗА 50ml..
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА ТРОПИК 120МЛ.
АРОМАТИЗАТОР ЗА ДОМА ТРОПИК 120МЛ.Парфюм за дома на Eyfel ще внесе приятен аромат и комфорт.&nb..
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)