Eyfel (Айфел) Парфюми като марка е създадена през 2008 г. в гр. Истанбул, Турция. За няколко години марката успява да затвърди позиции си на пазара на парфюми и да се наложи като една от най-продаваните марки в сектора. През 2014 г. компанията Eyfel (Айфел) се мести в покрайнините на Истанбул, където има достатъчно място, което е необходимо на компанията поради бързото й разрастване. Новият завод на Eyfel (Айфел) заема площ от 3 000 м2, на 1300 м2 от които се помещава производствената база, на площ от 1500 м2 са разположени складовете и помещенията за експедиране, а административните части на компанията се разпристират върху площ от 200 м2.

Първоначално компанията започва с производството на парфюми, а през следващите години разширява продуктовата си гама с богат асортимент от: дезодоранти, сапуни, душ-гелове, шампоани, рол-он дезодоранти.

Продуктите на Eyfel (Айфел) се разпространяват както в цяла Турция, така и извън нейната територия: Германия, Великобритания, Ирландия, Белгия, Украйна, Молдова, Македония, Ръмъния, Йордания, дори в Иран, Ирак и далечния Тайланд.

Ние от Ерич ОООД сме единственият оторизиран дистрибутор на парфюми Eyfel (Айфел) за България.